buna, pe data de 3aprilie, am proces pentru divort, in calitate de parata, dar nu pot sa ajung....din motive religioase sa spun asa, atunci avem pastele, si nu pot lipsi.
as dori sa fac o cerere de amanare a procesului,ar fi prima data ca fac asa ceva, si cred ca e primul proces. cu toate ca am auzit ca am mai avut un proces, dar nu am primit instiintare si nu mam prezentat, asa ca sa amanat. ce ar trebui sa continuta cererea mea de amanare a procesului? nu sunt nici din localitate, si in momentul procesului trebuie sa fiu intr-o alta localitate, as dori sa aman cumva procesul de data aceasta. va multumesc
deci sa zicem ca trimit iniintare, scrisa la mana bineinteles..sau la calculator, ar vreo importanta?? si daca fetita mie bolnava sa zicem, pot trimite prin fax la juecatoria unde va fi procesul inainte cu 1/2 zile? multumesc frumos pemtru timpul acordat
Trebuie sa trimiteti cu cca.5 zile anterior termenului ca sa ajunga cererea la dosar,puteti trimite si pe fax, daca aveti acte medicale anexati-le la cerere in copie xerox.
Intampinare recurs
doru6
Am castigat un proces in calitate de parat, iar acum reclamantul a facut recurs. Cand am primit citatia nu a fost trmisa si cererea de recurs prin care ... (vezi toată discuția)