avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Corina N

Activitate Corina N

Multumesc!
Sotul meu are permis preschimbat in Uk.Anul trecut politia rutiera i-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.Am contestat procesul verbal ,politia a facut apel si au castigat.Intrebarea mea : exista posibilitatea sa nu stea 90 de zile fara permis?Care ar fi procedura?Dat fiind faptul ca este sofer profesionist,este angajat ca sofer de camion sub contract romanesc dar lucreaza doar in afara tarii,poate face o cerere/declaratie pe proprie raspundere la notar sau oriunde ,in care sub semnatura sa mentioneze ca nu va circula in Romania?Sanctiunea se refera la suspendarea dreptulului de a conduce pe teritoriu tarii unde i-a fost aplicata masura sau se aplica si in oricare alta tara a Uniunii Europene?In cazul in care nu se pot rezolva in niciun fel cele de mai sus ,poate face o cerere catre IPJ care ii retine permisul ca acesta sa nu fie trimis in Anglia ci sa ramana in Romania pe toata perioada cat se aplica contraventia?Multumesc!
Buna!Sotului meu a avut un proces cu politia rutiera in urma caruia tribunalul a dispus admiterea apelului facut de politie.In termen de 15 zile trebuie sa predea permisul dar din cate stiu e nevoie de minuta de la judecatorie pentru a putea face acest lucru.Pot ridica eu aceasta minuta de la judecatorie in locul lui?
Multumesc!
Buna ziua!
Care sunt documentele pe care trebuie sa le intocmeasa un angajator pentru a face o poprire pe salariul unui angajat care este executat silit de o banca?Mentionez ca angajatul nu are card de salariu deci automat trebuiesc intocmite niste hartii de catre angajator care practic va efectua platile din banii salariatului
Multumesc!