avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine ridica minuta de la tribunal ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine ridica minuta de la tribunal ?

Buna!Sotului meu a avut un proces cu politia rutiera in urma caruia tribunalul a dispus admiterea apelului facut de politie.In termen de 15 zile trebuie sa predea permisul dar din cate stiu e nevoie de minuta de la judecatorie pentru a putea face acest lucru.Pot ridica eu aceasta minuta de la judecatorie in locul lui?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina N , utilizator 21:53, 19 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! Nu puteti ridica nimic dintr- un dosar in care nu sunteti parte, decat daca aveti procura notariala sau a avut avocat, chiar daca sunteti sotie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)
Predarea pemisului de conducere la politie inante de terminarea procesului patrascudumitru patrascudumitru Am avut permisul suspendat, am intentat proces la judecatorie pentru anularea PV (am primit permisul inapoi), am pierdut la judecatorie dar am facut apel la ... (vezi toată discuția)
Recurs la sentinta pe fond la proces verbal de contraventie pierdut ALIN_33 ALIN_33 Ieri am avut a 2-a infatisare la proces in Sebes pentru anulare proces verbal de contraventie . Desi politia nu a prezentat nici o proba video, a folosit doar ... (vezi toată discuția)