avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predarea pemisului de conducere la politie inante de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predarea pemisului de conducere la politie inante de terminarea procesului

Am avut permisul suspendat, am intentat proces la judecatorie pentru anularea PV (am primit permisul inapoi), am pierdut la judecatorie dar am facut apel la tribunal. Termenul de judecata este in octombrie dar doresc sa nu mai astept si avand in vedere ca este vacanta vrea sa predau permisul la politie. Este deajuns cererea de renuntare depusa si inregistrata la tribunal sau trebuie sa astept judecarea acestei cereri de renuntare la proces?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:12, 24 Iulie 2015
Ca regula la momentul la care va duceti la brigada de politie competenta pt a preda permisul de conducere trebuie sa prezentati si dovada ca litigiul in cadrul caruia ati contestat procesul-verbal s-a solutionat definitiv.

De aceea este posibil ca agentul de politie rutiera sa va solicite hotararea instantei prin care s-a luat act de renuntarea la judecata. Pt o mai multa siguranta puteti sa intrebati la brigada rutiera competenta.

O zi buna.
Depuneti permisul insotit de o cerere de incepere a perioadei de suspendare cu data predarii permisului mentionand si faptul ca renuntati la apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare plangere contraventionala Andrei2000 Andrei2000 Buna ziua! As dori si eu cateva lamuriri cu privire la urmatoare situatie. Mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am facut contestatie pentru permis sa inchieiat si ... Soroiu83 Soroiu83 Buna ziua am facut contestatie pentru permis sa inchieiat si procesu am fost sa predau pernisu cu certificatu de grefa si o comunicare de la tribunal si nu mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum jumătate de an am avut permisul suspendat,am ... Desperados Desperados Bună ziua. Acum jumătate de an am avut permisul suspendat,am făcut recurs la aceasta decizie la judecătorie,am.pierdut bineînțeles,acum aștept acea ... (vezi toată discuția)