avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate Dogi

Activitate Dogi

Bună dimineața, nu, nu sunt infiat.
Vă mulțumesc.
Nu mai doresc să fiu copilul părinților.

Bună seara,
Îmi cer scuze pentru deranj, o să fiu scurt în întrebare, as dori să mă desfiez singur,daca se poate în primul rând, care sunt procedurile dacă aveți cunoștință în această privință, sau unde aș putea s ă mă adresez?
Vă mulțumesc frumos și îmi cer scuze pentru deranj.
O seară bună.
Nu este rezident in Belgia,dansul nu are nici un act pe acest teritoriu,cum am mai specificat,munceste 1-2 zile pe saptamana cand gaseste.Are doar buletinul de Romania.
Sunt total de acord cu dumneavoastra ,trebuie hraniti copii,numai ca din ce m.am documentat ,intrebat stanga dreapta, pensia minima este de 125 roni la o persoana care nu are de munca.
Multumesc frumos ptr timpul acordat,numai ca din ce m.am documentat am gasit ca o persoana care nu munceste trebuie sa plateasca un minimum de 125 roni pensie alimentara.Este adevarat ???
Buna seara,am un prieten care este plecat in Belgia la munca,nu munceste cu acte,munceste cu ziua.Intre timp sotia a bagat divort s a pronuntat divortul,el nu s a prezentat ca nu era in tara,numai ca acum i a venit hartia de divort acasa in Romania,si spune asa,ca trebuie sa plateasca pensie alimentara ca au si un copil impreuna de 15 ani,si pensia alimentara din urma cu cateva luni cumulata 2600 roni.Ce e de facut in situatia de fata ptr ca el munceste cu ziua,sunt zile ca nu are de munca,abia se descurca.Ce ar trebui sa faca??

Va multumesc.
Am inteles.Va multumesc si va doresc o seara placuta.
Nop..nu au facut succesiunea.Urmeaza.dar ce legatura are una cu alta??
Va multumesc frumos.
Buna seara,imi cer scuze de deranj,dar am o problema si as dori sa stiu cum o pot rezolva.Bunicii din partea mamei au decedat amandoi iar casa batraneasca a ramas cam singura noi toti plecand la oras altii pa-n tari straine.Zilele acestea ai mei au fost la tara si au constatat ca vecinu fiind fost politist la pensie a mutat gardu.A intrat pe pamantul nostru cu 1 metru.Ce cred eu,dansul crede ca daca e fost politist i se cuvine multe.De aceea apelez la dumneavoastra sa stiu cum sa procedez ca in scurt timp ma duc in Romania si as dori sa stiu cum sa procedez.

Va multumesc frumos.