avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate nicaling

Activitate nicaling

In urma unui accident sunt considerat vinovat de catre politia romana, primesc amenda si vident va trebui sa fac masina pe cont propiu. Daca dau politia in judecata pentru deciza data ce sanse am si daca castig cine deconteaza reparatia? Si care ar fi procedurile sa ii dau in judecata si costurile?
Asa cum am inteles dintr-un post anterior NU pot inchide PFA-ul tatalui meu cu datorii chiar daca acesta fizic nu mai poate (NU MAI ESTE APT) munci sa plateasca datoriile dar nici eu nu am potenta financiara sa ii platasc datoriile.
Am vreo sansa sa il fac coasiguratul meu, eu am un job normal si ar fi singura sansa pentru a putea sustine si cosurile casei si a medicamentelor pentru tatal meu.
Poate elibera anafu-ul adeverinta ca nu mai are venituri? Mentionez i-au expirat si licentele de functionare de la primarie, oricum ar fi de lucrat nu mai poate!!!
NU DORESC ANULAREA DATORIILOR SAU STERGEREA LOR DOAR AMARATA DE ADEVERINTA CA NU MAI ARE VENITURI CA SA IL FAC COASIGURAT.

Răspuns la discuția PFA cu datorii ajutor!!!
Daca nu se poate inchide cum pot sa il fac coasiguratul meu?
Buna ziua,
Tatal meu detine un PFA cu activitate de taxi dar nu si-a platit taxele la stat, acum o doua saptamani a suferit in infarct si nu mai poate lucra sub nici o forma. Nu dispun de fondurile necesare sa ii platesc datoriile dar exista vre-o sansa sa ii inchid PFA sau sa pot lua adeverinta ca nu mai are venituri si sa il fac coasigurat?

Va rog exista macar o sansa pentru asa ceva? Daca nu sunt total neputincios nu mai stiu ce sa fac.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cum mai exact pot inchide PFA-ul declaratie la ANAF? Ce furci caudine trebuie trecute pentru a fi inchis?
Detin un PFA de taxi caruia i-au expirat licentele anul acesta si nu mai doresc sa continui activitatea din cauza costurilor ridicate. Daca am depus deja declaratia de venit estimat pe anul acesta ce trebuie sa fac sa pot lua o adeverinta ca nu mai am venituri din apriliie pentru a deveni coasigurat medical la un membru al familiei?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.