avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto ajutor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto ajutor

In urma unui accident sunt considerat vinovat de catre politia romana, primesc amenda si vident va trebui sa fac masina pe cont propiu. Daca dau politia in judecata pentru deciza data ce sanse am si daca castig cine deconteaza reparatia? Si care ar fi procedurile sa ii dau in judecata si costurile?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:47, 8 Mai 2015
Sansele de castig depind de modul in care va demonstrati nevinovatia si probele pe care le administrati.
In caz de castif reparatia va fi suportata de asiguratorul RCA al persoanei considerate vinovate de catre instanta.
Depuneti plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei la judecatoria pe a carei raza de competenta a fost savarsita fapta.
Costurile incep cu taxa de timbru judiciar de 20 de lei si pot continua cu onorariul avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte anulare proces verbal de contraventie accident ContSters344079 ContSters344079 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident de circulatie in 2014. Politia a deciz ca celalalt sofer este vinovat. Acesta a depus o contestatie pe care in ... (vezi toată discuția)
Autor moral adrianpuia adrianpuia am urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu avarii. deplasandu-ma pe banda 1, mi-a fost taiata calea de catre o alta masina, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in giratoriu sarbui sarbui Buna, Am fost implicata intr-un accident rutier in giratoriu (avand cedeaza trecerea). Fiind liber am intrat intr-un giratoriu iar din stanga mea a intrat ... (vezi toată discuția)