avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu datorii ajutor!!!
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu datorii ajutor!!!

Buna ziua,
Tatal meu detine un PFA cu activitate de taxi dar nu si-a platit taxele la stat, acum o doua saptamani a suferit in infarct si nu mai poate lucra sub nici o forma. Nu dispun de fondurile necesare sa ii platesc datoriile dar exista vre-o sansa sa ii inchid PFA sau sa pot lua adeverinta ca nu mai are venituri si sa il fac coasigurat?

Va rog exista macar o sansa pentru asa ceva? Daca nu sunt total neputincios nu mai stiu ce sa fac.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: nicaling , utilizator 12:05, 27 Martie 2015
Din pacate nu se poate inchide fara sa achite datoriile.
Daca nu se poate inchide cum pot sa il fac coasiguratul meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu datorii nicaling nicaling Asa cum am inteles dintr-un post anterior NU pot inchide PFA-ul tatalui meu cu datorii chiar daca acesta fizic nu mai poate (NU MAI ESTE APT) munci sa ... (vezi toată discuția)
Dilema cu asigurare bcr suciuflorin1 suciuflorin1 Tatal meu a contactat la bcr in 2007 un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca , primind gratuit , pe langa asigurarea creditului in suma de 4500 Euro , ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat medical daca detin un pfa nicaling nicaling Detin un PFA de taxi caruia i-au expirat licentele anul acesta si nu mai doresc sa continui activitatea din cauza costurilor ridicate. Daca am depus deja ... (vezi toată discuția)