De unde mesaje????? Noi ca parinti nu ne.am vazut de 6 ani deloc si nu am vorbit de 7ani ,copilul cel mai mic de 12 ani abia daca isi aduce aminte de el .Dar a avut grija ca acum 3ani sa ma poarte prin judecata cu copiii cerand custodie comuna si scaderea pensiei alimentare de fapt scaderea pensiei fiind scopul.pensia este stabilita corect dupa venitul realizat numai ca in perioada cat el nu lucreaza cate 3 luni imi da pensie doar cate 250lei pentru ambii copii mentionez ca fac naveta la scoala in oras iar suma acopera doar abonamentul.Are drept de vizita ca la copiii mici de 2 ori pe saptamana dar in 3 ani nu i.a vizitat deloc nu a avut nici macar intentia. IN CAZUL ASTA CE PROBE MAI TREBUIE?
Astazi este ziua fetei implineste 17 ani si a plans toata noaptea pentru ca se astepta sa o sune tatal ei dar nu a sunat.o asa face de ani de zile refuza orice legatura cu copii.si cum dragoste cu sila nu se poate eu ca mama sufar de 1000 de ori mai mult cand vad ca sufera copiii din cauza lui.
Ce fel de probe ar trebui? De exemplu in ultimii 3 ani de cand este custodia comuna l.a cautat fata acum 1an a reusit sa vorbeasca putin cu el dupa o zi a inceput sa fie hartuita la telefon de femeia cu care este acum vorbindui urat de mine ,,o suna cu numar ascuns iar fata i.a vorbit urat atunci a sunat tatal ei si vezi doamne a tipat la fata ca dece vorbeste urat cu aia ...atunci iar a plans fata ....apoi dupa scurt timp l.a contactat fata si ia spus ca vrea si ea sa mergem in strainatate in concediu si iar a inceput sa tipe la ea si sa.i vorbeasca urat..ca cei trebuie ei nu poate sa stea acasa..ca el nui da nici o semnatura
Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare judecatoreasca si custodie comuna cu tatal copiilor.In 3 ani de zile a vb cu fata cea mare o singura data iar de vizita nici nu se ia de vorba deci nu a vizitat copiii niciodata cu toate astea inca depindem de el.Intrebarea mea este ...Pot sa cer custodie unica cum am avut pana acum 3 ani? Atata timp cat nu vrea sa se implice deloc in viata si cresterea copiilor nu vreau sa mai depindem de el in cazul in care e nevoie sa ies cu copiii din tara s.au orice fel de semnatura necesara pt copii.
In centrul orasului CARANSEBES si anume in MOLL si.a facut sediu S.C (editat) S.R.L.Trecand pe acolo am fost ..acostati..de doi barbati spunand ca fata e potrivita pt model si ca ei ne pot ajuta sa obtinem anumite contracte de publicitate....fata fiind curioasa am zis ca sa urcam si sa vedem despre ce este vorba.Acolo s.a prezentat o d.na ..a zis ca ea e directoru si ca ea ne poate reprezenta pt obtinerea de contracte ....m-a prostit si am de la semnat contractul...am fost chemata cu fata la sedinta foto si a ramas sa merg la sediu lor dupa 60 de zile sa-mi dea albumul foto..DUPA ACEST TIMP AM MERS LA SEDIU SI NU MAI ERA NIMENI ACOLO.ACUM 2 ZILE AM PRIMIT ALBUMUL ACASA SI O ..NOTIFICARE..de la o firma S.C.(editat) S.R.L.ca in 5 zile sa le depun in cont o anumita suma pt albumul foto daca nu se ajunge la judecata.AS VREA SA STIU DACA E CEVA LEGAL SAU E O INSELATORIE???? ATASEZ MAI JOS SI ACTELE CARE LE AM PRIMIT.
Tatal copilului lucreaza in strainatate dar stiu ca are concediu in luna august.Dar...domiciliul lui din tara este la Suceava iar eu cu copiii locuiesc in Caransebes judet Caras Severin.E distanta mare.De 3 ani este definitiva hotararea judecatoreasca de custodie comuna avand si drept de vizita iar el in tot acest timp a sunat fata care are 16 ani abia anul asta de revelion si de ziua ei de nastere iar de vizita nici nu se ia de vorba. in cazul aceste ce trebuie sa fac??Acum si fata este mare si ar vrea sa mearga si ea in strainatate in concediu cu familia ..a vb cu el la tel si a refuzat categoric zicand ca cei trebuie ei sa plece..
Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu sunt divortata de mai multi ani si acum sunt recasatorita.Cu fostul sot am 2copii si avem custodie comuna.Daca personal a refuzat sa imi faca imputernicire pt a iesi copilul din tara ce solutie ar mai fi ?????