in urma cu un an am fost pensionat medical cu gr 3 acum am trecut prin comisie si mi s a dat gr 2 deoarece boala s a agravat....stie cineva daca se modifica cuantumul pensiei in minus sau in plus.mentionez ca am vechimea necesra iesirii la pensie la limita de virsta dar nu am virsta. multumesc pt raspuns.=D>=D>
mă interesează cum se poate anula un contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut în anul 1996 pe cale amiabilă adică și cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord fără a emite nici un fel de pretenții ulterioare
Buna dimineata..sunt pensionar, fost pilot in aviatia civila din ROMANIA,pana la 31/08/2010 am beneficiat de L223/2007 privind pensiile speciale ale personalului navigant.Guvernul BOC a taiat in august 2010 pensiile speciale.Am contestat in instantă decizia guvernului,,In primă instntă TRIBUNALUL m-a repus in drepturile avute anterior datei de 31/08/2010. Decizia TRBUNLULUI fiind executorie CASA DE PENSII s-a conformat si mi-a dat si drepturile restante 09/2010-06/2013,,,La recurs CURTEA DE APEL a anulat decizia TRIBUNALULUI iar CASA DE PENSII a emis titlu de DEBIT pentru sumele incasate necuvenit,,,In sept 2014 apare LEGEA 125...din studiul acestei legi si al normelor de aplicare consider ca ma incadrez inLEGE. Am adresat CASEI DE PENSII o cerere in acest sens in data de 12/11/2014 la care nu am primit raspuns pana azi.Am fost in audienta si nu mi s-a putut da un raspuns LEGAL...pur si simplu CASA DE PENSII nu gaseste o motivatie LEGALA a refuzului de a mă incadra in prevederile LEGII125/2014,,,, din cele relatate puteti sa-mi dati un răspuns la cazul meu ....MULTUMESC...o zi bună si PASTE FERICIT...
Sunt nascuta in iulie 196o cu vechime in munca 34 ani nu am grupa.... care ar fi diferentai dntre gr 2 si gr3 a pensiei de invaliditate ,avand in vedere ca la gra3 pe care il am nu se acorda stagiul potential..ma interseaza ca si cuantum al sumei...multumesc