Buna dimineata..sunt pensionar, fost pilot in aviatia civila din ROMANIA,pana la 31/08/2010 am beneficiat de L223/2007 privind pensiile speciale ale personalului navigant.Guvernul BOC a taiat in august 2010 pensiile speciale.Am contestat in instantă decizia guvernului,,In primă instntă TRIBUNALUL m-a repus in drepturile avute anterior datei de 31/08/2010. Decizia TRBUNLULUI fiind executorie CASA DE PENSII s-a conformat si mi-a dat si drepturile restante 09/2010-06/2013,,,La recurs CURTEA DE APEL a anulat decizia TRIBUNALULUI iar CASA DE PENSII a emis titlu de DEBIT pentru sumele incasate necuvenit,,,In sept 2014 apare LEGEA 125...din studiul acestei legi si al normelor de aplicare consider ca ma incadrez inLEGE. Am adresat CASEI DE PENSII o cerere in acest sens in data de 12/11/2014 la care nu am primit raspuns pana azi.Am fost in audienta si nu mi s-a putut da un raspuns LEGAL...pur si simplu CASA DE PENSII nu gaseste o motivatie LEGALA a refuzului de a mă incadra in prevederile LEGII125/2014,,,, din cele relatate puteti sa-mi dati un răspuns la cazul meu ....MULTUMESC...o zi bună si PASTE FERICIT...
Debitele aflate în evidenţă la data de 1 octombrie 2014, care fac obiectul legii, se scutesc de la plată în baza deciziei emise de casa de pensii competentă, întocmită potrivit modelului aprobat prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice. Deciziile se emit în 3 exemplare, din care unul se comunică pensionarului. În temeiul acestor decizii debitele se scad din evidenţa contabilă.
Puteti depune o sesizare la CNPP - Casa Nationala de Pensii Publice din Romania
E-mail: petitii.sesizari@cnpas.org
Pensie de urmas
gigisindile
buna ziua
sora mea are virsta de 44 de ani si este casatorita cu un cetatean german de 16 ani. Sotul ei este pensionar pe caz de boala iar acum este foarte ... (vezi toată discuția)