cu ocazia transferarii de la casa de pensii la finante a situatiei platilor asigurarilor sociale,mi-au gasit o restanta la plata pentru 1 august-10 octombrie 2010,perioada in care,se pare,a functionat o ordonanta de guvern-declarata nula pentru categoria medici cu cmi (asa cum sunt eu) dupa 10 octombrie.cred ca nu am cum sa contest aplicarea ordonantei pt acea perioada.DAR mi se percep penalizari de atunci pana acum,desi abia acum casa de pensii a descoperit acea restanta. mentionez ca mi-am platit lunar contributia,la ghiseu la casa de pensii,suma pe care o gaseau ei pe cnp-ul meu.de ce sa platesc penalitati de intarziere pt o suma de care nu stiam?ce vina am avut eu?nu este vinovat cel care nu m-a incasat(sau macar anuntat)la vreme? pot da in judecata casa de pensii pt asta?
1. Faceti o sesizare la Casa Nationala de Pensii Publice si dupa ce primiti raspunsul, daca este nefavorabil dvs., puteti contesta in instanta decizia de debit.
2. Sesizarea la CNPP o puteti face prin e-mail la: petitii.sesizari@cnpas.org
Cnpas
george1111
Buna seara ,am depus o adv pt recalcularea pensiei la casa de pensii acum 8 luni de atunci si pana acum nici un raspuns ,am fost de cate-va ori la dumnealor ... (vezi toată discuția)