avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problema cu pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problema cu pensia

Va rog sa ma ajutati si pe mine urmatoarea situatie: începând cu luna mai eu nu am primit toate drepturile banesti care mi se cuvin din pensia de urmas (273 de lei) si pensia sociala ( cred ca asa se numeste -113 lei - in luna mai am primit doar pensia de urmas, in luna iunie nu am primit nimic , iar in luna iulie am primit 158 lei.
Mentionez ca am sunat la casa de pensii Mehedinti si mi s-a zis ca figurez ca decedata. Deoarece nu pot sa ma deplasez s-a dus fiul meu sa se intereseze ce se intampla: a discutat cu cineva la ghiseu si a zis ca se va rezolva începând de luna urmatoare (începând cu luna iulie), dar in luna iulie am primit doar 158 de lei cu un cupon ciudat.
Mi se pare foarte ciudat ca o persoana sa apara in documentele unei institutii ca decedata.
In acest caz ce pot sa fac sa urgentez rezolvarea acestei probleme (am sunat, am fost si la casa de pensii, se cunoaste situatia dar nu se rezolvat)?
Unde sa fac reclamatie si cum trebuie sa arate o astfel de reclamatie pentru ca deja sunt 3 luni in care am primit partial sau deloc drepturile cuvenite
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 8 August 2014
Incercati o sesizare la Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), pe e-mail, la: petitii.sesizari@cnpas.org

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie acordare ajutor de pensie sorin-alex sorin-alex Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Mama mea a ramas vaduva de sase luni si are pensia de 468 lei.As dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas deliacisteian deliacisteian am terminat masterul si mai am examene de sustinut. mai beneficiez de pensie de urmas pana la absolvire sau nu (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa ajunga banii de pensie de la decizie laura_gg laura_gg Am depus actele pentru iesire la pensie anticipata in martie 2011, a sosit decizia. Eu insa am mai lucrat pana la 15 august. De la munca s-au trimis actele ... (vezi toată discuția)