Buna seara ,am depus o adv pt recalcularea pensiei la casa de pensii acum 8 luni de atunci si pana acum nici un raspuns ,am fost de cate-va ori la dumnealor sa ma interesez dar nimeni nu stie nimic raspunsul lor a fost mai incercati peste o luna ,spuneti daca e posibil asa ceva... Am facut sesizare la petitii.sesizari@cnpas.org cu data depuneri adv nr de dosar dar nici un raspuns ce credeti ca e de facut?
multumesc pt. raspuns ,casa de pensii banuieste ca urmea un proces pt.ca raspunsul lor o sa fie nefavorabil si de aceia trage de timp inutil ,dar nu pot da casa sectoriala de pensi in judecata ci numai casa de pensii a minicipiului Bucuresti,ori cum multumesc.
Pensie urmas
laura06laura
Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces
milan72
buna seara! as vrea sa intreb unde se poate adresa o persoana al carei sot a decedat ,iar firma unde acesta a lucrat ,refuza sa plateasca ajutorul de ... (vezi toată discuția)