avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cnpas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cnpas

Buna seara ,am depus o adv pt recalcularea pensiei la casa de pensii acum 8 luni de atunci si pana acum nici un raspuns ,am fost de cate-va ori la dumnealor sa ma interesez dar nimeni nu stie nimic raspunsul lor a fost mai incercati peste o luna ,spuneti daca e posibil asa ceva... Am facut sesizare la petitii.sesizari@cnpas.org cu data depuneri adv nr de dosar dar nici un raspuns ce credeti ca e de facut?
Cel mai recent răspuns: george1111 , utilizator 13:42, 27 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pt. raspuns ,casa de pensii banuieste ca urmea un proces pt.ca raspunsul lor o sa fie nefavorabil si de aceia trage de timp inutil ,dar nu pot da casa sectoriala de pensi in judecata ci numai casa de pensii a minicipiului Bucuresti,ori cum multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
george1111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas laura06laura laura06laura Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de ... (vezi toată discuția)
Restanta plata asigurari sociale august-septembrie 2010 dios dios cu ocazia transferarii de la casa de pensii la finante a situatiei platilor asigurarilor sociale,mi-au gasit o restanta la plata pentru 1 august-10 octombrie ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces milan72 milan72 buna seara! as vrea sa intreb unde se poate adresa o persoana al carei sot a decedat ,iar firma unde acesta a lucrat ,refuza sa plateasca ajutorul de ... (vezi toată discuția)