avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vânzare-cumparare cu clauză de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vânzare-cumparare cu clauză de întreținere

mă interesează cum se poate anula un contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut în anul 1996 pe cale amiabilă adică și cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord fără a emite nici un fel de pretenții ulterioare
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:08, 6 Mai 2015
Buna ziua,
Contractul se anuleaza prin instanta.
Nu exista alta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere poate fi atacat mmykky mmykky Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere incheiat intre fratele si parintii mei poate fi atacat de catre sotul meu sau de catre mine ca sora ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere Toaderas Toaderas In 1996 am incheiat un contract de vanzare-cumparare in calitate de vanzatori, autentificat prin notariat in urmatoarele conditii: 1. pretul vanzarii a fost ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)