am cumparat o casa vache si am renovato,cand m-am dus sa-mi schimb adresa pe buletin am intimpinat greutati din partea celor de la ghiseu, pe motivul ca in acte casa este trecuta ruina .Am reusit pana la urma sa obtin eliberarea C.I.,pe adresa casei,dar ce pot face sa schimb cuvantul acela ..ruina ...din acte....sau ce sa fac sa am actele in regula (am cadastru facut la vanzare )
in urma expertizei pt trasarea liniei de hotar a rezultat ca un lot are 10m patrati in plus fata de cat are in cf.pot cere sa se imparta cei 10m patrati.mai concret cineva are un lot de 400mpatrati,dar vinde 200m patrati la altul,cu cf,cadastru etc.,ceilalti200mp,raman celuilat,dupa un anumit timp intervne montarea gardului intre cei doi ,neajungand la o intelegere merg in tribunal si se ajunge la exprtiza ,unde se costata ca de fapt lotul nu mai are 400mp ci 410mp ....cum se imparte lotul ....pot cere sa se imparta in mod egal sau doar cei 200mp.....restul 210mpraman celuilat ....cu toate ca cei doi au cfpe 200mp ...200mp:(
am fost la agentul de proximitate sa depun plangere pt tulburare de posesie si mi sa spus ca nu mai exista sa transformat in alta lege ,dar a spus ca va media el cazul ,mia cerut nr. tel.si mia spus sa astept ca ma suna sa ne intalnim la mediere........
am niste vecini care mi-au luat cei 50cm din spatele casei ,si mi-au montat gardul pe coltul caseii,am cadastrul ,itabulare,ei nu miau prezentat nici un act pt teren ,dar recunoaste cadastrul meu ,dar numi da voie sa fac gard,sau sal mut la loc,mai nou am aflat ca nu sunt proprietari pe terenul lor......ce sa fac???