avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

in urma expertizei pt trasarea liniei de hotar a rezultat ca un lot are 10m patrati in plus fata de cat are in cf.pot cere sa se imparta cei 10m patrati.mai concret cineva are un lot de 400mpatrati,dar vinde 200m patrati la altul,cu cf,cadastru etc.,ceilalti200mp,raman celuilat,dupa un anumit timp intervne montarea gardului intre cei doi ,neajungand la o intelegere merg in tribunal si se ajunge la exprtiza ,unde se costata ca de fapt lotul nu mai are 400mp ci 410mp ....cum se imparte lotul ....pot cere sa se imparta in mod egal sau doar cei 200mp.....restul 210mpraman celuilat ....cu toate ca cei doi au cfpe 200mp ...200mp:(
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2016
viorelion44@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:57, 30 Septembrie 2016
Cel care a cumparat 200 mp, are dreptul la 200 mp, nu la mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat iesire din indiviziune sivriu sivriu buna ziua, va rog sa -ma ajutati cu ceva sfaturi priviind iesirea din indiviziune a doua familii : doua familii au cumparat un lot de 400 mp in 1967 pe act ... (vezi toată discuția)
Impartirea unui teren iulianaCroitorescu iulianaCroitorescu Buna ziua, parintii mei in timpul casatoriei au dobandit un teren de 800mp pe care au construit o casa,dupa moartea tatalui meu eu si mama am facut ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am un teren proprietate a mea , o casa, o magazie si o fosta moara. Pe acest teren exista si primaria impreuna cu curtea primariei. Primaria si-a facut ... (vezi toată discuția)