Buna ziua!
Am o mica problema. Am un abonament vodafone aflat in perioada de prelungire tacita, adica dupa cei doi ani abonamentul s-a prelungit de la sine. Problema este urmatoarea: sora mea mai mica a trimis diverse mesaje catre diverse promotii in urma carora a generat un cost aditional de 100 de euro. Ce se intampla daca nu platesc?
Salut! in urma cu o saptamana am fost surprins de un echipaj al politiei nepurtand centura de siguranta . Problema este urmatoarea: In realitate mi-am pus centura in mers si politistul care se afla in masina si nu in strada a vazut asta. in momentul in care mi-a facut semnul regulamentar pentru a trage pe dreapta , purtam centura de siguranta . Pot contesta ?
Costul reparației este de 600 de lei,suma pe care nu pot dar nici nu sunt dispus sa plătesc. Din cauza ei am pierdut si garanția telefonului,acesta având doar 6 luni
Buna ziua! Va rog să-mi scuzați categoria, e prima întrebare pe acest site. Problema este următoarea: o colega mi-a spart telefonul si refuza să-mi plătească reparația. Ce e de făcut?