avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate DenisAncuteru

Activitate DenisAncuteru

Buna ziua!
Am o mica problema. Am un abonament vodafone aflat in perioada de prelungire tacita, adica dupa cei doi ani abonamentul s-a prelungit de la sine. Problema este urmatoarea: sora mea mai mica a trimis diverse mesaje catre diverse promotii in urma carora a generat un cost aditional de 100 de euro. Ce se intampla daca nu platesc?
Salut! in urma cu o saptamana am fost surprins de un echipaj al politiei nepurtand centura de siguranta . Problema este urmatoarea: In realitate mi-am pus centura in mers si politistul care se afla in masina si nu in strada a vazut asta. in momentul in care mi-a facut semnul regulamentar pentru a trage pe dreapta , purtam centura de siguranta . Pot contesta ?
Discuție angajare
Daca sunt abslovent al facultatii de marketing, ma pot angaja la anaf?
Costul reparației este de 600 de lei,suma pe care nu pot dar nici nu sunt dispus sa plătesc. Din cauza ei am pierdut si garanția telefonului,acesta având doar 6 luni
Martori au fost suficienți
Buna ziua! Va rog să-mi scuzați categoria, e prima întrebare pe acest site. Problema este următoarea: o colega mi-a spart telefonul si refuza să-mi plătească reparația. Ce e de făcut?