avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ABONAMENT VODAFONE
Discuție deschisă în Executare silită

ABONAMENT VODAFONE

Buna ziua!
Am o mica problema. Am un abonament vodafone aflat in perioada de prelungire tacita, adica dupa cei doi ani abonamentul s-a prelungit de la sine. Problema este urmatoarea: sora mea mai mica a trimis diverse mesaje catre diverse promotii in urma carora a generat un cost aditional de 100 de euro. Ce se intampla daca nu platesc?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:39, 13 Iulie 2016
Va vor stresa firmele de recuperatori sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Datorie vodafone SzJakab SzJakab Buna ziua. Probabil ca sunt foarte multe articole pe acest subiect si imi cer scuze daca ma repet dar am nevoie de un sfat. In urma cu ceva ani am facut un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de telefonie mobila crinutza67 crinutza67 Am un abonament la o firma de telefonie mobila pe 3 luni. Eu primeam in fiecare luna un credit de 7 euro si un mesaj de activare a minutelor.In primele luni am ... (vezi toată discuția)