avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Telefon deteriorat de catre o colega
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Telefon deteriorat de catre o colega

Buna ziua! Va rog să-mi scuzați categoria, e prima întrebare pe acest site. Problema este următoarea: o colega mi-a spart telefonul si refuza să-mi plătească reparația. Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: DenisAncuteru , utilizator 10:44, 30 Martie 2015
Buna ziua,
Daca puteti dovedi cele afirmate,puteti sa o actionati in instanta.
~ Conținut șters la cerere ~
Martori au fost suficienți
Costul reparației este de 600 de lei,suma pe care nu pot dar nici nu sunt dispus sa plătesc. Din cauza ei am pierdut si garanția telefonului,acesta având doar 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de reparatii electronice service CristyGrs CristyGrs Buna Seara , Am achizitionat un smartphone caruia i-am spart ecranul la mai putin de o luna de la achizitionare . L-am dus la service-ul unde este garantia iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am achiziționat un obiectiv foto second hand. ... AndreiAG... AndreiAG... Buna ziua! Recent am achiziționat un obiectiv foto second hand. Vânzătorul a spus că este perfect din toate punctele de vedere, fara nici un defect, ... (vezi toată discuția)
Garanție produse Alex666 Alex666 Buna ziua.Am și eu o nedumerire și sper să mă puteți ajuta: Am trimis un telefon la garanție cu display spart (vina mea).Telefonul este în garanție ... (vezi toată discuția)