avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen de reparatii electronice service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen de reparatii electronice service

Buna Seara , Am achizitionat un smartphone caruia i-am spart ecranul la mai putin de o luna de la achizitionare . L-am dus la service-ul unde este garantia iar acestia L-AU SCOS DIN GARANTIE deoarece i-am spart ecranul si m-a intrebat daca doresc reparatia lui contracost . Am raspuns afirmativ iar dupa aproximativ 1 saptamana acestia mi-au comunicat pretul reparatiei (599 ron) evident foarte mult avand in vedere ca la momentul actual telefonul costa 1100 lei . Dupa accea m-au intrebat daca il repar sau daca nu . Le-am raspuns ca in ciuda costului destul de mare sunt de acord cu reparatia iar ei mi-au spus ca ma vor anunta cand este gata. Au trecut peste 60 de zile si nu am primit niciun semn de la service.
Intrebarea mea este : Exista vreun termen maxim pentru reparatie fara garantie la un service ? Deoarece ma gandesc ca e anormal sa imi tina telefonul in service luni si luni de zile ... Au trecut deja 2 luni si cine stie cat mai dureaza . Daca Da , exista un termen maxim pana la care accestia sunt obligati sa-mi repare smartphonul va rog sa imi spuneti care este acesta si ce pot cere daca se depaseste acesta .

Multumesc anticipat.
Ecranul spart nu eu defecțiune care sa facă obiectul garantiei.
Dvs ați mai dat un telefon la ei sa ii întrebați de stadiul reparației?
Da si mi s-a spus ca esta in lucru .. asa mi se spune de 1 luna .
ar trebui sa il ridicati si sa il dati in alta parte.
Vi s-a dat o fisa, nu scie nimic de ea, de un termen maxim in care ap va sta la ei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie telefon VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU buna. Am cumparat un telefon acum 9 luni. Mi s-a spart ecranul, am luat legatura cu fabricantul, si mi s-a spus la telefon ca inlocuirea ecranului nu face ... (vezi toată discuția)
Reparatie in afara garantiei VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU buna. Am cumparat un telefon acum 9 luni. Mi s-a spart ecranul, am luat legatura cu fabricantul, si mi s-a spus la telefon ca inlocuirea ecranului nu face ... (vezi toată discuția)
Termen reparatie depasit din vina curierului FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu In data de 24.11.2016 am lasat in magazinul de unde a fost achizitionat in vederea repararii un telefon. In data de 27.11.2016 am fost anuntat ca reparatia se ... (vezi toată discuția)