Eu stiam ca la anaf trebuie sa mergi sa-l inregistrezi . Nu vreau sa fie vreo problema cu chiriasul poate el vrea sa-si faca flotant si trebuie sa merg la primarie sa inregistrez contractul .
Buna ziua , am inchiriat o casa la tara in alt judet decat cel de resedinta si nu stiu unde trebuie sa declar contractul . Eu locuiesc in Cluj iar casa este in Salaj . Oare ma puteti ajuta ? Multumesc
Contract de inchiriere casa la tara in alt judet decat cel de resedinta. Unde tebuie sa-l declar? In judetul de resedinta sau unde este casa inchiriata? Daca suma este mica trebuie declarat contractul? Nu am mai inchiriat si nu stiu ce trebuie si cum sa fac . MUltumesc
Am scos deja fiscalul in urmatoare zi dar d.l refuza sa vina dupa el pentru ca trebuie sa-mi dea diferenta de 1200 de euro . Am vorbit si cu un avocat si voi incepe procedurile pentru recuperarea banilor. Problema este ca merge totul online si pentru radiere doar in decembrie sunt locuri . Multumesc pentru raspuns
Vanzare auto cu contract de vanzare cumparare dar suma din contract nu este cu cea reala cealata suma urma sa mi-o dea dupa ce-i dau fiscalul . Am vazut doar dupa ca nu era specificat in contract si acum cumparatorul refuza sa-mi dea bani si sa vina dupa fiscal . Cum trebuie sa procedez sa nu ma trezesc cu daune la asigurare sau cu rovigneta neplatita ? Suma oricum nu o mai recuperez pentru ca sotia respectivului telefonic ia spus sotului ca pot sa fac cate plangeri vreau eu .