avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum recuperez bani imprumutati daca nu am martori ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum recuperez bani imprumutati daca nu am martori numai convorbiri telefonice?

Cum recuperez bani imprumutati ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 02:07, 29 Octombrie 2020
Dacă nu aveți nimic scris, doar prin bunăvoința împrumutatului.

maier26 a scris:

Cum recuperez bani imprumutati ?

Nu are bunavointa si tot minte ca vine maine , ca paoimaine si tot asa de 2 ani de zile
aveti mesaje, dovezi ?
acum am citit ca nu aveti, asa ca le puteti pune cruce
dar puteti sa va faceti probe de acum incolo, sa ii trimiteti mesaje si poate trimite inapoi prin care isi recunoaste datoria..
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc am adunat ceva probe si cred ca o sa ma adresez unui avocat .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va unui av pt a analiza ce probe aveti ,daca sunt suficiente pt a avea casrig de cauza,etc.

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile - cum pot recupera banii Acidutzu123 Acidutzu123 acum 2 ani am cumparat o masina furata. Intre timp vanzatorul a fost prins si de atunci au urmat o serie de procese . In final acum cateva zile instanta a ... (vezi toată discuția)
Executare silita katerine katerine Buna ziua! In urma unui proces intentat fostului sot am obtinut o hotarare judecatecatoreasca definitiva si irevocabila fiind indreptatita sa primesc o suma ... (vezi toată discuția)