avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum recuperez bani imprumutati daca nu am martori ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum recuperez bani imprumutati daca nu am martori numai convorbiri telefonice?

Cum recuperez bani imprumutati ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 02:07, 29 Octombrie 2020
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conteaza si pe mai departe daca aveti de unde sa ii recuperati, daca are ceva, macar leafa, altfel va puteti pune in rama hotararea judecatoreasca si mai rau, o sa mai cheltuiti degeaba ceva bani.
Dupa obtinerea unui titlu executor ( hotarire judecatoreasca definitiva ) executorul judecatoresc poate executa : conturi daca au disponibil , venituri daca lucreaza undeva, bunuri imobile si autovehicule pe numele lui.Deci verificati daca are venituri sau bunuri patrimoniale pe numele sau.Sint tepari care se pun la adapost de executarea silita prin trecerea bunurilor ce pot fi executate silit pe numele sotilor sau rudelor caz in care executorul judecatoresc nu are ce executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile - cum pot recupera banii Acidutzu123 Acidutzu123 acum 2 ani am cumparat o masina furata. Intre timp vanzatorul a fost prins si de atunci au urmat o serie de procese . In final acum cateva zile instanta a ... (vezi toată discuția)
Executare silita katerine katerine Buna ziua! In urma unui proces intentat fostului sot am obtinut o hotarare judecatecatoreasca definitiva si irevocabila fiind indreptatita sa primesc o suma ... (vezi toată discuția)