avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto cu contract de vanzare cumparare dar suma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto cu contract de vanzare cumparare dar suma din contract ...

Vanzare auto cu contract de vanzare cumparare dar suma din contract nu este cu cea reala cealata suma urma sa mi-o dea dupa ce-i dau fiscalul . Am vazut doar dupa ca nu era specificat in contract si acum cumparatorul refuza sa-mi dea bani si sa vina dupa fiscal . Cum trebuie sa procedez sa nu ma trezesc cu daune la asigurare sau cu rovigneta neplatita ? Suma oricum nu o mai recuperez pentru ca sotia respectivului telefonic ia spus sotului ca pot sa fac cate plangeri vreau eu .
Cel mai recent răspuns: maier26 , utilizator 13:57, 26 Octombrie 2020
Ati scos fiscalul? Daca da, mergeti la politia rutiera si depuneti actele cum ca masina s-a vandut si cumparatorul refuza s-o inscrie, cand o sa fie oprit o sa i se ridice numerele.
Daca nu ati scos fiscalul, masina e inca a dvs, deci puteti s-o dati furata.
Cu privire la bani puteti face plangere pentru inselaciune.
Am scos deja fiscalul in urmatoare zi dar d.l refuza sa vina dupa el pentru ca trebuie sa-mi dea diferenta de 1200 de euro . Am vorbit si cu un avocat si voi incepe procedurile pentru recuperarea banilor. Problema este ca merge totul online si pentru radiere doar in decembrie sunt locuri . Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut vehiculul si totusi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei ERazvyy ERazvyy Am vandut vehiculul si nu am stiu ca dupa 30 de zile noul proprietar nu a inscris masina pe numele sau, acum am primit o amenda de 250 ca nu am platit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal masina serie caroserie sudata sfinxz sfinxz Buna....o lamurire daca se poate cu privire la cazul meu. Am dat o suma de bani pe o masina inscrisa pe fundatie iar cand am mers la R.A.R s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Autoturism vandut fara acte veteranul veteranul Buna seara.Patania mea este asta:- : la inceputul lunii octombrie, in urma anuntului dat pe internet ptr. vanzarea unui autoturism , la locuinta mea s-au ... (vezi toată discuția)