Buna seara.Patania mea este asta:- : la inceputul lunii octombrie, in urma anuntului dat pe internet ptr. vanzarea unui autoturism , la locuinta mea s-au prezentat doi potentiali cumparatori, care dupa probele de rigoare, au hotarat sa o cumpere, oferindu-mi suma de bani ceruta, mai putin 100 euro,pe care urma sa-i primesc la finele lunii, cand urma sa incheiem si contractul de vanzare-cumparare.Nu am mai facut nici chitanta de mana, fiind de buna credinta.Odata cu masina, i-am predat si certificatul de inmatriculare, fara sa scriu pe el : -instrainat catre...., si am oprit cartea de identitate a masinii. si memorand telefonul cumparatorului.Intre timp, am uitat numele de familie al cumparatorului, retinand doar numele mic, datele de nastere si orasul unde locuieste, fara adresa.De cateva zile , in urma somatiei verbale prin telefon pentru a ne intalni sa facem actele si sa primesc si restul de bani, nu mai vrea sa raspunda la telefon.Alta legatura cu el nu am.Va rog ce e de facut in situatia data, fiindca vreau sa radiez masina. Se poate doar cu cartea de id. a masinii , ? Normal ca placutele cu numere sunt pe masina, si nu le pot preda.Cu deosebit respect, astept niste posibile solutii, in limitele legii, exclus declaratie de masina furata, poate inselaciune