Avand in vedere ca urmeaza sa nasc in noiembrie, conform legii noi, cuantumul pentru indemnizatie ar fi de 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni din ultimii 2 ani.
In cazul in care, in noiembrie 2018 as naste al 2lea copil (cand actualul implineste deja 2 ani; deci nu se suprapun maternalele), care ar fi modul de calcul (daca nu se mai modifica nimic dupa 1 iul 2016)?
Media pe ultimele 12 luni din ultimii 2 ani ar insemna atunci media indemnizatiei pe ultimele 12 luni? Adica implicit ar duce la 85% din cei 85% ?
Sunt intr-un impas:
Am comandat in ianuarie 2015 de pe un site un TV, garantie 2 ani.
In aprilie 2015, dupa nici 3 luni, s-a defectat si l-am returnat pentru reparatii.
In iulie 2015, aceeasi poveste, l-am returnat iarasi pentru reparatii.
Acum, noiembrie 2015, s-a defectat iar.
Problema TVului fiind de soft, nu imi pot garanta ca va functiona mai mult de 2-3luni pana sa se strice iar.
De schimbat, imi pot schimba doar cu unul cu caracteristici similare (dar nu identic si nu nou).
Le-am cerut returnarea banilor, dar nu vor nici asta.
Si daca cetateanul are domiciliu in Romania (buletin de Romania), dar flotantul pe Germania, fara a avea buletin de Germania? Nu plateste impozit statului de care apartine el, adica Romaniei? Inteleg ca in Germania se impoziteaza bunurile, nu persoana in cauza. In Romania difera cumva?