avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnarea produsului defect sau banii inapoi?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnarea produsului defect sau banii inapoi?

Buna ziua,

Sunt intr-un impas:
Am comandat in ianuarie 2015 de pe un site un TV, garantie 2 ani.
In aprilie 2015, dupa nici 3 luni, s-a defectat si l-am returnat pentru reparatii.
In iulie 2015, aceeasi poveste, l-am returnat iarasi pentru reparatii.
Acum, noiembrie 2015, s-a defectat iar.

Problema TVului fiind de soft, nu imi pot garanta ca va functiona mai mult de 2-3luni pana sa se strice iar.

De schimbat, imi pot schimba doar cu unul cu caracteristici similare (dar nu identic si nu nou).

Le-am cerut returnarea banilor, dar nu vor nici asta.

Exista o modalitate, o lege de a reusi aceasta?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2015
gabriela1954, utilizator

Alte discuții în legătură

Returnare produs defect fara ambalajul original Cornel17 Cornel17 Buna ziua, Am achizitionat un tv de la un magazin pe online si era defect. Dupa ce am vorbit cu magazinul, acestia mi-au dat un service din orasul meu. De la ... (vezi toată discuția)
Tv cumparat online, defect Mihaiela-Alina Mihaiela-Alina In data de 27.02.2018, am facut o comanda de pe site Ideall. ro pt un televizor. Am primit coletul in data de 28.02.2018. Coletul a fost verificat, nu prezenta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)