avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate clb2003

Activitate clb2003

Buna ziua,

As dori sa stiu daca as putea sa depun o plangere la Judecatorie cu privire la faptul ca intre comunicarea prin posta a procesului verbal si afisarea la domiciu cu martor au trecut doar 4 zile lucratoare, in conditiile in care pe intreaga perioada nu am fost la domiciliu si nu am putut beneficia de termenul de 48 de ore pt plata a 1/2 din cuantumul amenzii pentru circulatia pe drumuri publice fara rovinieta.

Conform art. 27 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor,”Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor. ”

Va multumesc anticipat!

Cu stima,
Claudia
Buna ziua,

As dori sa urmez un curs de calificare in Austria in domeniul masajului pentru animale si al tehnicii miscarii.
In Austria legea specifica clar urmatoarele (traducere aproximativa):
Orice forma de terapie este practicata exclusiv de de catre medicul veterinar. Masajul animalelor de companie nu are scopuri terapeutice, prin urmare are statut special.
In principiu, as dori sa stiu daca, urmand acest curs si obtinand un atestat, as putea sa practic aceasta activitate cu precizarea clara ca tratamentele terapeutice necesita un medic veterinar.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc pentru raspuns. Exista posibilitatea de pensionare anticipata cu penalizare inainte de anul 2019 (la 57 ani și 3 luni)?
Data nasterii 4 iunie 1962
Ani cotizatie 36
Ani grupa II 20 si 10 luni
Ani fara grupa 15

M-ar interesa sa stiu:
- anul si luna in care as putea sa intru la pensie cu penalizare 45%

Va multumesc anticipat

Cu stima,
Claudia