avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate bibisi

Activitate bibisi

Doresc sa cumpar o casa cu teren. Proprietarii au zis ca au actele in regula. Dar cand am mers la notar cu actele ca sa le pregateasca pentru a face contractul de vanzare-cumparare a zis ca nu le apare terenul intravilan la cartea funciara. A cerut actualizare de date in cartea funciara. Care este procedura si cat dureaza? De ce acte sunt nevoie?
Discuție indemnizatie
Voi putea sa iau indemnizatie pentru cresterea copilului daca lucrez din septembrie si voi naste in iulie anul viitor? pana in septembrie am fost pe indemnizatie cu primul copil, cand a implinit 11 luni m-am angajat si am inceput munca. tatal nu si-a luat ultima luna.
Răspuns la discuția indemnizatie copil la absolvente
Multumesc.
Dupa ce termin facultatea e bine daca imi depun actele pentru somaj si apoi sa trec pe indemnizatie de crestere a copilului?
Vreau sa aflu informatii referitoare la unde trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca eu sunt din jud Maramures intr-o localitate in apropiere de Baia Mare? Sunt studenta la master si voi absolvi anul acesta. voi sustine lucrarea de disertatie in iunie. si termenul cand o sa nasc este la sfarsitul lui septembrie. Cum trebuie sa procedez? IMi depun dosarul pentru somaj si apoi indemnizatie? Ce trebuie sa contina acel dosar?