avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Actualizare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Actualizare cadastru

Doresc sa cumpar o casa cu teren. Proprietarii au zis ca au actele in regula. Dar cand am mers la notar cu actele ca sa le pregateasca pentru a face contractul de vanzare-cumparare a zis ca nu le apare terenul intravilan la cartea funciara. A cerut actualizare de date in cartea funciara. Care este procedura si cat dureaza? De ce acte sunt nevoie?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:33, 18 Iunie 2018
Este neoie de adeverinta de la primarie (30 de zile calendaristice pentru emitere conform legii)
si documentatie cadastrala de actualizare )21 de zile lucratoare termen) + timpul necesar intocmirii documentatiei de catre un topograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala refacuta necesara pentru plata impozitului? Caramela80 Caramela80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am mostenit printre altele si o bucata de teren intravilan care a fost folosit pana acum ca gradina. Dupa primirea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Cum pot intabula un teren? ana-domnica ana-domnica am un teren cumparat din anul 2006 cu contract vanzare- cumparare prin notar, dar in momentul respectiv terenul era extravilan , ulterior primaria l-a ... (vezi toată discuția)