avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Actualizare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Actualizare cadastru

Doresc sa cumpar o casa cu teren. Proprietarii au zis ca au actele in regula. Dar cand am mers la notar cu actele ca sa le pregateasca pentru a face contractul de vanzare-cumparare a zis ca nu le apare terenul intravilan la cartea funciara. A cerut actualizare de date in cartea funciara. Care este procedura si cat dureaza? De ce acte sunt nevoie?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:33, 18 Iunie 2018
Este neoie de adeverinta de la primarie (30 de zile calendaristice pentru emitere conform legii)
si documentatie cadastrala de actualizare )21 de zile lucratoare termen) + timpul necesar intocmirii documentatiei de catre un topograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala refacuta necesara pentru plata impozitului? Caramela80 Caramela80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am mostenit printre altele si o bucata de teren intravilan care a fost folosit pana acum ca gradina. Dupa primirea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vreau să cumpăr un teren extravilan în suprafață ... Adriana BCE Adriana BCE Bună seara! Vreau să cumpăr un teren extravilan în suprafață de 1100 mp, situat în continuarea imobilului intravilan CC și arabil- proprietatea mea. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)