avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate gabr2015

Activitate gabr2015

Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
va multumesc din suflet. dar chitantele de la platila care le achit facturile nu stiu in ce coloana sa le trec in plati numerar sau plati banca in rjip?
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
da am rezolvat de ieri cu casa de marcat....dar nu inteleg ce fac cu raportul z ....sa ma explic daca am inteles bine pe raportul z apare 2 totaluri unul de la vanzarea marfii iar al doilea de la incarcari electronice ...totalul vanzarilor de marfa il trec in raportul de gestiune pentru a scade-o.... iar totalul de la incarcari electronice si totalul de la vanzarea de marfa in rjip......este corect? va rog din suflet....o explicatie mai babeasca :sorry:nu mai stiu unde sa intreb am preluat eu evidenta de la contabil numai minuni mi-a facut....va multumesc.
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
adaosul la vanzarea de incarcari electronice eu il stabilesc si nu trebuie evidentiat nicaieri?
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
va rog ajutati-ma,nu stiu sa inregistrez raportul z unde trebuie sa tin evidenta intre gestiunea magazinului si sumele de de la incarcari electronice si sumele vanzarii de marfa a magazinului.........#-o si daca pana acum 4 ani am facut nir la facturile de la incasari electronice si nu am avut casa de marcat cu departament separat pentru incarcari electronice ele fiind batute pe casa cu un cod anume.......se mai poate face ceva?
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
va multumesc. dar plata acelor facturi chitantele lor cu care le-am achitat nu stiu la ce rubrica din rjip sa le trec la plati numerar sau la plati banca? nu stiu la care coloana....iertare ca sunt mai greu de cap:-/ si facturi le daca nu le fac nir in gestiune ....la incasarile cartele la totalul incasarilor z nu se scad din gestiunea mea?si nu inteleg cum inregistrez raportul z......sii mii de scuze...........
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
va multumesc.insa mai am o nelemurire...trebuie sa fac inca un raport de gestiune pentru incarcarcari electronice? si chitantele care depun banii in banca de la incarcari electronice cum le scriu in rjip la rubrica plati numerar sau la plati banca cum e corect ?si scuzati deranjul am intrebat si alti contabili si nu stiu ca nu a lucrat asa.....si care sunt etapele inregistrarii in contabilitate corect?
Răspuns la discuția Nir la facturi paypoint?
si atunci eu ce fac cu facturile ,le indosariez?si la casa de marcat tin gestiune separata?
buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le inregistrez daca trebuie facut nir...nu stiu ce sa fac cu facturile ...?si casa de marcat trebuie facut departament separat pentru incarcari electronice... ?si sumele de la incasari utilitati trebuie inregistrate undeva? ma scuzati sunt un novice in domeniu...va multumesc.
buna ziua sunt un if neplatitor de tva iar in rjip am trecut facturile fara tva la plati de la furnizorii platitori de tva. de 4 am inregistrat asa am si platit impozitul mai mare .abia acum am inteles ca trebui sa le trec cu tot cu tva la plati .risc ceva nu mai vreau bani inapoi poate sa ramana asa si sa modific de acum inainte?va rog un raspuns...sunt terminat...un contabil spune un fel altul altfel...:(
am inteles care e diferenta intre jurnalul incasari si plati si jurnalul vanzari.neplatitorii de tva trec suma la registrul incasari si plati fara tva sau cu tot cu tva asta nu inteleg pt. in saga ps se calculeaza singur fara tva iar la scaderea de impozit cheltuielile deductibile sunt cu tva sau fara? va multumesc.