avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Neplatitor de tva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Neplatitor de tva

buna ziua sunt un if neplatitor de tva iar in rjip am trecut facturile fara tva la plati de la furnizorii platitori de tva. de 4 am inregistrat asa am si platit impozitul mai mare .abia acum am inteles ca trebui sa le trec cu tot cu tva la plati .risc ceva nu mai vreau bani inapoi poate sa ramana asa si sa modific de acum inainte?va rog un raspuns...sunt terminat...un contabil spune un fel altul altfel...:(

Alte discuții în legătură

Legat de tva. Tudor.M Tudor.M Buna seara. Am un pfa neplatitor de tva, impozitare e profit real. Am cateva intrebari care ma baga in dilema si rugamintea sa ma lamuriti daca se poate: 1) ... (vezi toată discuția)
Registrul incasari si plati completat gresit gabr2015 gabr2015 buna seara va rog daca ma poate ajuta cineva. sunt un if neplatitor de tva de 4 ani imi tine contabilitatea un contabil .in registrul incasari si plati ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor tva aduxx aduxx este adevarat ca un pfa neplatitor de tva nu poate sa scada cheltuieli din venit..nu poate deconta nimic? sau (sper) am fost doar prost informat?.....nu de ... (vezi toată discuția)