avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Jurnalul incasari si plati completat gresit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Jurnalul incasari si plati completat gresit?

am inteles care e diferenta intre jurnalul incasari si plati si jurnalul vanzari.neplatitorii de tva trec suma la registrul incasari si plati fara tva sau cu tot cu tva asta nu inteleg pt. in saga ps se calculeaza singur fara tva iar la scaderea de impozit cheltuielile deductibile sunt cu tva sau fara? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Registrul incasari si plati anna95 anna95 Buna,as dori un raspuns daca ma puteti ajuta.Am incercat sa fac registrul de incasari si plati printr-un program de contabilitate- SAGA pentru persoane ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa 2024 MadalinaLancranjan MadalinaLancranjan Buna ziua! Nu reusesc sa inteleg cheltuielile deductibile. Daca am un PFA la norma de venit, si as vrea sa trec la sistem real, cheltuielile deductibile se ... (vezi toată discuția)