avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate FilimonViorel

Activitate FilimonViorel

Intre familia mea si primarie este foarte mult sange rau, de peste 10 sunt aceeasi oameni care conduc primaria si de fiecare data cand vroiam sa fac ceva in comuna mereu mi se pune bete in roate. Acum ma gandesc sa deschid un magazin alimentar sau mixt in comuna si stiu ca imi trebuie autorizatia de functionare eliberata de primarie, insa sunt sanse mari ca acestia sa nu o elibereze. Exista vreo modalitate prin care as putea sa imi incep sau desfasura activitatea fara aceasta autorizatie? Sau pot sa o primesc de la primaria judetului?
Deci vreau sa ma mut la tara si sa deschid o locatie, vreau sa fie un magazin mixt, mini-restaurand si un magazin mic pentru inustriale, bine inteles fiecare va avea spatiul lui separat. Si fiind prima mea incercare de genul ma gandeam sa incep ca SRL-D micro pentru a avea posibilitatea si sa aplic la niste fonduri pentru antreprenori debutanti, insa am itneles ca dupa 3 ani de SRL-D voi fi obligat sa ma schimb pe SRL, si as dori sa stiu daca voi mai putea sa fiu o microintreprindere si dupa aceasta schimbare. Sper ca mi-am transmis nelamurirea mea destul de clar. Multumesc anticipat!
Am 21 de ani si am un grad de handicap grav. Am citit undeva si am si auzit ca am pozibilitatea ca statul sa imi ofere o locuinta. Eu momentan stau cu parintii insa ma gandeam ca in cazul in care ecest lucru este adevarat si statul imi va oferi o locuinta sa ma mut. As dori sa stiu daca este adevart, circumstantele si cerintele in care se poate acorda, si ce fel de locuinta va fi.