avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschid magazin dar nu primesc autorizatia de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschid magazin dar nu primesc autorizatia de functionare de la primarie

Intre familia mea si primarie este foarte mult sange rau, de peste 10 sunt aceeasi oameni care conduc primaria si de fiecare data cand vroiam sa fac ceva in comuna mereu mi se pune bete in roate. Acum ma gandesc sa deschid un magazin alimentar sau mixt in comuna si stiu ca imi trebuie autorizatia de functionare eliberata de primarie, insa sunt sanse mari ca acestia sa nu o elibereze. Exista vreo modalitate prin care as putea sa imi incep sau desfasura activitatea fara aceasta autorizatie? Sau pot sa o primesc de la primaria judetului?

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare primarie tugay tugay intentionez sa deschid un magazin mixt intr-o localitate rurala si intrebarea mea este daca am nevoie de autorizatie de functionare de la primaria din ... (vezi toată discuția)
Nevoie de informatii srl nou cosminsandu cosminsandu Buna ziua, de curand am deschis un SRL, am depus actele la ORC pt deschidere punct de lucru. Codurile CAEN sunt 4711 si 4719. Am o sumedenie de nelamuriri inca ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu? catalin2832 catalin2832 Detin un magazin mixt intr-o localitate rurala. M-am adresat cu cerere scrisa primariei din localitate pentru aprobarea programului de functionare al unitatii. ... (vezi toată discuția)