avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana cu Dizabilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana cu Dizabilitati

Am 21 de ani si am un grad de handicap grav. Am citit undeva si am si auzit ca am pozibilitatea ca statul sa imi ofere o locuinta. Eu momentan stau cu parintii insa ma gandeam ca in cazul in care ecest lucru este adevarat si statul imi va oferi o locuinta sa ma mut. As dori sa stiu daca este adevart, circumstantele si cerintele in care se poate acorda, si ce fel de locuinta va fi.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:08, 9 Aprilie 2015
Studiati cu atentie facilitatile prevazute de L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala ptr. persoanele cu handicap! alin-daniel alin-daniel Buna ziua!doresc si eu sa stiu daca pot beneficia de locuinta sociala ,sunt incadrat in gradul 1 grav de handicap ,momentan locuiesc intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Drepturi la un loc de munca pentru persoanele cu gradul i de handicap cu insotitor eirenee eirenee buna seara am 24 de ani, tocmai am terminat o facultate si as dori sa caut un loc de munca. problema cu care ma confrunt si sunt total debusolata sunt ... (vezi toată discuția)