avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta sociala ptr. persoanele cu handicap!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta sociala ptr. persoanele cu handicap!

Buna ziua!doresc si eu sa stiu daca pot beneficia de locuinta sociala ,sunt incadrat in gradul 1 grav de handicap ,momentan locuiesc intr-un apartament cumparat cu credit ipotecar in anul 2008 ,i-mi este tot mai greu sa platesc ratele si vreau sa stiu daca pot beneficia de o asemenea locuinta .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 26 Octombrie 2012
Pe dvs va intereseaza concret sa puteti beneficia cu facilitate la obtinerea de locuinta sociala-inchiriere de la stat ?
Daca interesul dvs vizeaza obtinerea unei locuinte prin contract de locatiune,este necesar sa solicitati oficial serviciului din cadrul autoritatii publice locale ,in temeiul disp art 20 din L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)