Pentru a depune intampinare este nevoie sa ma prezint personal?(eu nefiind in tara)?
Si daca citatia fost trimisa la domiciliul tatalui meu(adresa din buletin),se poate anula printr-o noua citatie trimisa pe adresa mea din Spania?
Buna seara in data de 27.07 am stationat pe avarii in fata unui magazin.am fost amendata de catre politia locala cu 250 ron (2 puncte penalizare)in procesul verbal s-a scris:”a condus si a oprit voit in dreptul magazinului la o distanta mai mica de 25 m de intersectie ingreunand traficul din zona”.mentiunea mea a fost ca nu am depasit cele 5 minute si nu am ingreunat traficul din zona .la momentul stationarii fiind suficient spatiu pt circulatie.insa organul in drept a trecut in procesul verbal doar ca nu am depasit cele 5 minute…pot contesta aceasta amenda??am sansa de a castiga invocand eventual si un alt motiv??ma puteti ajuta??
eu am inteles mesajul dvs si va multumesc pt raspuns desi m-ar interesa mai mult cum arata acest formular catre distrigaz ...iar in ccea ce priveste regulatorul am inteles ca cheltuielile vor fi suportate de catre distrigaz avand in vedere ca vom sesiza montarea regulatoarelor pt toate cele 3 scari de bloc fiin o sg scara din cele 4 care are regulator...din cate m-am informat au mai fost 2 cazuri asemanatoare si s-a sesizat distrigazul care au facut investitia pe fonduri proprii
buna ziua de ceva vreme avem probleme cu instalarea centralei termice,,,este o mare confuzie cu cele 9persoane dinaintea noasra care au centrala,dintre care 2-3 au redimensionat teava,cand a venit randul meu deja mi sa spus ca impreuna cu asociatia de locatari sa intentam o cerere catre distrigaz pt aprobarea montarii regulatoarelor pe fiecare scara in parte.avand in vedere ca blocul nostru are un singur regularizator la o alta scara...ce solutie ar fi si care este tipul de cerere pe care va trebui sa il intenam catre distrigaz...as dori un raspuns avand in vedere ca nici asociatia noastra de locatari nu a mai intalinit asemenea caz...si cine va suporta cheltuielile...