avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autoritate exclusiva, intampinare pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autoritate exclusiva, intampinare pensie alimentara

Pentru a depune intampinare este nevoie sa ma prezint personal?(eu nefiind in tara)?
Si daca citatia fost trimisa la domiciliul tatalui meu(adresa din buletin),se poate anula printr-o noua citatie trimisa pe adresa mea din Spania?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:13, 20 Noiembrie 2018
Puteti sa trimiteti intampinarea prin posta indicand si faptul ca va alegeti domiciliul procesual la adresa tatalui dvs.Nu va ajuta cu nimic daca o sa fiti citata in Spania.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va trebui să aveti adresa de citare în România.
Dacă va intereseaza procesul si considerati ca aveti cu ce sa va apărați puteți avea adresa de citarea la avocat.Daca nu va apărați va obține autoritate părintească exclusiva.
Intampinarea se poate depune prin posta prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
Este prea riscant ce vreti sa incercati cu citarea si nici nu se face cum credeti dvs.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat să depun întâmpinarea, dacă chemarea în judecată nu a ajuns la mine? ac25 ac25 Vă salut cu respect! Soția mea dorește desfacerea căsătoriei, iar în acest scop m-a chemat în judecată. Problema este că eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Corespondenta de la judecatorie se poate redirectiona la cerere? Sever Simion Sever Simion Pentru doua luni am plecat din locuinta si localitatea de domiciliu. Intre timp vad pe portalul instantelor ca au aparut actiuni contra mea si va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Intampinare ipso ipso Buna ziua. Am proces pe data de 06.09.2010. Trebuie sa depun o intampinare intr-un proces la judecatoria Ramnicu Valcea. Eu sunt din Ploiesti. Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)