avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrale termica .regulator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrale termica .regulator

buna ziua de ceva vreme avem probleme cu instalarea centralei termice,,,este o mare confuzie cu cele 9persoane dinaintea noasra care au centrala,dintre care 2-3 au redimensionat teava,cand a venit randul meu deja mi sa spus ca impreuna cu asociatia de locatari sa intentam o cerere catre distrigaz pt aprobarea montarii regulatoarelor pe fiecare scara in parte.avand in vedere ca blocul nostru are un singur regularizator la o alta scara...ce solutie ar fi si care este tipul de cerere pe care va trebui sa il intenam catre distrigaz...as dori un raspuns avand in vedere ca nici asociatia noastra de locatari nu a mai intalinit asemenea caz...si cine va suporta cheltuielile...
Cel mai recent răspuns: Cosmina Bogdan , Alte profesii 20:26, 9 Aprilie 2015
Cheltuielile le suporta persoana fizica /juridica care solicita instalarea regulatorului de gaz
eu am inteles mesajul dvs si va multumesc pt raspuns desi m-ar interesa mai mult cum arata acest formular catre distrigaz ...iar in ccea ce priveste regulatorul am inteles ca cheltuielile vor fi suportate de catre distrigaz avand in vedere ca vom sesiza montarea regulatoarelor pt toate cele 3 scari de bloc fiin o sg scara din cele 4 care are regulator...din cate m-am informat au mai fost 2 cazuri asemanatoare si s-a sesizat distrigazul care au facut investitia pe fonduri proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu acordul proprietarilor coloanei de gaze.... StefanStelian StefanStelian Am hotarat de curand sa fac demersurile necesare pentru bransarea la coloana de gaze din scara blocului in vederea montarii unei centrale de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate instalare detectoare de gaz pe casa scarii si electrovalva AlMaria AlMaria Buna ziua, In anul 2019, în primăvara, am cumpărat un apartament. Știind ca anul viitor trebuie sa fac revizia la centrala, am început sa ma ... (vezi toată discuția)
Asociatia proprietari nu a facut demersurile legale dupa montarea centralelor de apartament MihaiCostisor MihaiCostisor Buna ziua.Parintii mei au o problema legata de incalzirea locuintei.Ei sunt racordati la sistemul vechi de caldura,iarna aceasta au ramas singuri pe scara fara ... (vezi toată discuția)