Buna ziua, tin sa precizez ca sunt divortat de 2 ani ,desi prevazut dreptul la orele de vizita in actul de divort nu mi am vazut copii de doi ani datorita faptului ca locuiesc in Marea Britanie si in conditiile de restrictie pe perioada pandemiei nu am putut merge nici in Romania sa imi onorez aceasta indatorire de parinte , prilej pt care fosta sotie a profitat sa intoarca copii impotriva mea. As vrea sa o chem in instanta. Ce sfaturi imi puteti da?
Buna seara ,cine poate sa mi spună va rog daca am o masina si certificatul de înmatriculare este pe societatea de unde am cump,este trecută doar la fisc pe numele meu,am datorii in executare silită pot vinde mașina in acest caz?
Cunoaste cineva aceasta firma de plasare forta de munca are sediul in str Traian Vuia ,nr 10.Am verificat pe site-itm bucuresti si nu figureaza.As vrea sa i informez pe cei in cautarea unui loc de munca in Germania.Va rog lasati mesaj daca stiti ceva.Multumesc.
Buna seara ,am o intrebare va rog,am un apartament si are sechestru pus la oficiul de cadastru si nu l pot vinde.Ce ma sfatuiti sa fac?Sa dau banca in judecata,sa mi ridice sechestrul?