avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mașina înscrisă doar la fisc
Discuție deschisă în Executare silită

Mașina înscrisă doar la fisc

Buna seara ,cine poate sa mi spună va rog daca am o masina si certificatul de înmatriculare este pe societatea de unde am cump,este trecută doar la fisc pe numele meu,am datorii in executare silită pot vinde mașina in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:04, 3 Ianuarie 2017
Daca va aflati in procedura de executare silita,executorul judecatoresc detine competenta si obligatia sa solicite relatii de la autoritati,ocazie cu care va fi informat de catre autoritatea
fiscala teritoriala despre bunurile mobile si imobile inregistrate pe rolul dv fiscal,asupra carora se poate dispune procedura de executare silita
Puteti vinde masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe autoturisme epigonii1 epigonii1 Buna ziua. Am primit un proces verbal referitor la executarea silita a celor 2 autoturisme pe care le detinem. Creditul facut la BCR a fost achitat in 2007 ... (vezi toată discuția)
Executare silita auto tarabel tarabel Poate fi obiectul executării silite de catre ANAF sau executor judecătoresc un autoturism pentru care am acte de vânzare cumpărare de la un birou auto dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)