avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, tin sa precizez ca sunt divortat de 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, tin sa precizez ca sunt divortat de 2 ani ,desi prevazut ...

Buna ziua, tin sa precizez ca sunt divortat de 2 ani ,desi prevazut dreptul la orele de vizita in actul de divort nu mi am vazut copii de doi ani datorita faptului ca locuiesc in Marea Britanie si in conditiile de restrictie pe perioada pandemiei nu am putut merge nici in Romania sa imi onorez aceasta indatorire de parinte , prilej pt care fosta sotie a profitat sa intoarca copii impotriva mea. As vrea sa o chem in instanta. Ce sfaturi imi puteti da?
Cel mai recent răspuns: nicusor-2015 , utilizator 14:46, 26 Octombrie 2021
Mai întâi trebuie sa consultați un avocat care sa vada tot ce a fost pana azi.
De abia apoi se.poate discuta viitorul.
Puteti consulta avocati din orașe mari dacă nu deschideți direct proces.
Avocatii din orașele mici va deschid direct procesul.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sa va angajați avocat e cel mai bun sfat.Nu trebuia să stați 2 ani.puteati cere să o vedeți online,să v-o dea la telefon ,inclusiv formuland demersuri în instanța dacă nu voia de buna voie etc.Discutati cu un av pt a va reprezenta,pt a va spune ce sanse aveti,ce ati putea obține etc.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sunt căsătorită dar nu mai stau cu soțul de 4 ani ... Criss81 Criss81 Buna ziua.sunt căsătorită dar nu mai stau cu soțul de 4 ani de zile.fiecare și a refacut viața dar nu vrea sa divorțeze.între timp s a născut un ... (vezi toată discuția)
Custodie și domiciliu Ramonici8102 Ramonici8102 Daca tatăl copiilor nu răspunde la solicitările mele de a îmi da acordul sa părăsesc țara împreună cu copiii în ce măsură și cum i-as putea lua cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt tatal unui baiat de 25 de ani deprndent de legale ... AMZ771 AMZ771 Buna ziua, Sunt tatal unui baiat de 25 de ani dependent de legale , jocuri de noroc si restul derivatelor, nu lucreaza de cand a terminat liceul, face scandal ... (vezi toată discuția)