Buna ziua,
Sunt tatal unui baiat de 25 de ani dependent de legale , jocuri de noroc si restul derivatelor, nu lucreaza de cand a terminat liceul, face scandal ne ameninta cu violenta, ameninta ca se sinucide daca nu ii dam banii pt dependente, am chemat 112 in repetate randuri dar fara rezultate, adica l au luat si au mers pana la sp de toxicomanii sf.stelian , dar acolo ori nu au avut loc ori a revenit acasa in aceeasi zi ca legea nu le permite sa l tina fara acordul lui. A stat internat doar in 2 randuri, odata 3-4 zile si altadata 1 noapte. Mai avem un baiat cu handicap grav iar sotia este asistent personal, nu ne lasa. Sa dormim noaptea, tipa, urla , injura si ne ameninta , are 4 procese pe rol cu pandemia ca a depasit ora sau nu avea masca, care sunt pasii pentru a il evacua din apartament sau sa l putem interna undeva pentru tratament. Cu respect!
Puteti incepe cu un ordin de protectie pe perioada determinata emis pt violentele fizice si psihice indteptate impotriva dvs si a soției si in paralel.o acțiune de evacuare pe drept comun pt lipsa titlu locativ fiul dvs este tolerat,aveati o oblligatie legală pana la majorat etc.Discutati cu un av pt a demara urgent demersuri ,puteti sa ajungeți la probleme mult mai grave..
Da, ati avea șanse sa obtineti ceea ce s-a menționat mai sus.
Chestia cu internarea o sa o analizeze avocatul dar este destul.de dificil.
Eu am internat indirect câteva persoane dar ies din spital în câteva zile și nu prea va ajuta.
O.sa aveti nevoie și de consiliere juridica separat de proces foarte probabil ceea ce înseamnă că vor trebui facute și plăti separate la avocat în afara procesului ca sa aiba timp.de cazul dvs. în întregul lui și nu doar în instanta.
Consilierea juridica consuma mai mult timp decât procesul în sine.