avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate selimanandrei

Activitate selimanandrei

un procuror care la propunerea politistului a dispun neinceperea urmariri penale,intre timp sa reedeschis urmarirea penala,iar eu am facut plangere in potriva politistlui conf.art 297 cod penal.acelasi procuror care a dispun neeinceperea urmariri penale poate sa ancheteza pe politistul in cauza. eu doresc sa mut dosarul la un alt parchet egal in grad sa ierarhic.va rog sa imi ziceti in ce conditi este posibil
nu am reusit sa gasesc pe sait un model de cere.va rog sa ma ajutati daca se poate cu un model de cere
un procuror de pe langa judecatoria a dispus neinceperea urmariri penale vizand infractiuna de violare de domiciliu.am facut recurs si sa reedeschis urmarirea penala in potriva persoanelor respective.acum doresc sa fac plangere la CSM dar nu stiu cum sa imi intemeiez plangerea impotriva procurorului respectiv.va multumesc mult
Avocatul ..... are sediul in..........................-Botosani si este membru al Baroului Botoşani incepand cu data de 08.11.’10 (numarul deciziei de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv asociat in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Toate instanţele, fără Trib. Botoşani
Va rog frumos sa ma jutati...... la aceasta data a intrat in barou
---deci nu ar avea dreptul de profesie la tribunalul botosani pa la data 08.11.2015
va multumesc
va multumesc mult
daca acest avocat participa la sedinta din camera de consiliu unde potrivit art 39 din statutului provesei de avocat nu are voi unde pot face plangerea sau pe cine pot sesiza
un fost presedinte de tribunal care a lucrat 22 de ani in institutie si acum este avocat definitiv de 5 ani, poate sa acorde asitenta judiciara unui cliet in faza de arestare preventiva la acel tribunal la care a activat,nu incalca regului din avocatura?
un fost presedinte de tribunal care la lucrat 22 de ani in institutie poate pune concluzi la acel tribunal?
cat poate sta un dosar la parchet pt viol de domiciliu art 224,206,208,CP daca exista dovezi concrete si oprtune(martor si politia i-a gasit in curte in stare avansata de ebrietate)
va multumesc