avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 nelamuriri-concluzii fost presedinte de instanta si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

2 nelamuriri-concluzii fost presedinte de instanta si termen cercetare penala parchet

un fost presedinte de tribunal care la lucrat 22 de ani in institutie poate pune concluzi la acel tribunal?
cat poate sta un dosar la parchet pt viol de domiciliu art 224,206,208,CP daca exista dovezi concrete si oprtune(martor si politia i-a gasit in curte in stare avansata de ebrietate)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:18, 18 Aprilie 2015
Buna ziua,

La ce va referiti cu poate pune concluzii? Ca avocat? Daca la asta va referiti atunci raspunsul este nu.

Nu exista un termen prestabilit. Poate doar daca trece termenul de prescriptie al raspunderii penale se poate solicia incetarea urmaririi penale. Va recomand sa discutati cu un avocat.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia raspunderi penale - uz de fals - inainte de a ramane definitiva ? laurentiu_nl laurentiu_nl Cum se calculeaza exact prescriptia raspunderi penale? Stiu ca incepe in momentul cand a avut loc fapta (martie 2005), dar cand se termina acest termen de ... (vezi toată discuția)
Procedura plangerii prealabile tobescu tobescu Buna ziua, as avea o intrebare : eu am depus la parchet o plangere penala (art. 222 cpp), pe 30.03.2011 a fost judecarea pe fond, martorii mei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu caradis caradis Buna ziua. Am si eu o intrebare ? Daca posed un imobil de 20 de ani si altcineva intra cu fosta peste mine, am si probe video in acest sens , in afara de ... (vezi toată discuția)