avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acelasi procuror care a dispus neeinceperea urmaririi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acelasi procuror care a dispus neeinceperea urmaririi penale poate sa ancheteze pe politistul in cauza?

un procuror care la propunerea politistului a dispun neinceperea urmariri penale,intre timp sa reedeschis urmarirea penala,iar eu am facut plangere in potriva politistlui conf.art 297 cod penal.acelasi procuror care a dispun neeinceperea urmariri penale poate sa ancheteza pe politistul in cauza. eu doresc sa mut dosarul la un alt parchet egal in grad sa ierarhic.va rog sa imi ziceti in ce conditi este posibil
Cel mai recent răspuns: selimanandrei , utilizator 19:50, 31 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale donciuovidiu donciuovidiu Fără a dovedi vinovăţia unui angajat, angajatorul se prevalează de art. 52, alin. 1, lit. b, din Codul muncii, îi face o plângere penală neargumentată ... (vezi toată discuția)