sa facut un act de vanzare cumparare si strabunicul a murit inainte de divort iar la divort au facut partaj doar la mobila si din casa mama a luat o canapea si 2 fotilii .
dupa divort mama mea nu a platit impozit pe cota ei deoare ce a plecat cu mana goala si 4 copii dupa ea , el a ramas in casa
buna ziua as avea si eu o intrebare. strabunicul meu a trecut casa pe numele parintilor ca nici unul dintre ei sa nu poata vinde unul fara celalalt.parinti mei au divortat si dupa 30 de ani tatal meu a decedat.megand la imormantare am observat ca pe locul unde era construita casa noastra este construit un hotel imens si am aflat ca tatal meu a vandut casa cu totata gradina carea acolo fara acordul mamei mele care este in viata. nu avem nici un act la mana care sa dovedeasca ca mama esra unul dintre propietari dar ma gandesc ca la arhiva orasului onesti trebuie sa existe un act si vreau sa stiu ce putem face pentru ca mama mea sa faca dreptate si sasi gastige drepturile care i-au fost furate.
Am o intrebare. tatal meu a decedat cu putin timp in urma .mentionez caci parinti mei au fost divortati si tatal meu sa recasatorit si a mai facut un copil.acum mama mea vitrega vrea sa dezbata mostenirea si sa o treaca pe numele copilului care il au inpreuna dar pentru asta are nevoie de semnaturile noastre .acum am o intrebare ...cand se prezinta la notar notarul este obligat sa ne citeze pe noi ceilalti frati dar cum se face citatia se trimite recomandat sau se da in mana mamei vitrege ca apoi ia sa ne cheme la notar pentru ca la noi nu a ajuns nici o citatie si imi este frica ca notarul va decide ca nu ne-am prezentat deoare ce nu avem nevoie de drepturile ce ni se cuvin
Va multumesc din suflet.
deci daca am inteles bine trebuie sa consult un avocat si sa deschid un proces care va dura mult timp avand in vedere cazul si ceva bani pentru onorariu si cheltueli de judecata cea ce inseamna ca poate dura si 1 an pana voi avea dreptul sa plec cu propiu meu copil sa pot minci sa ii fac un viitor.
Buna ziua , as dori respectos sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu un sfat .
Am stat 17 ani in concubinaj cu o femeie din care a rexultat un copil care anul acesta inplineste 15 ani.
Dar de 3 ani concubina mea este plecata in italia si pur si simplu ne-a parasit pentru un alt barbat.
Nu ma deranjeaza alegerea ei eu mi-am crescut singur copilu asa cum am putut fara ajutorul ei dar am ramas fara loc de munca si imi este greu sa il cresc din ce castig cu ziua in sat cum zice romanul si am o sora plecata in spania de 14 ani care are o situatie buna si mi-a gasit acolo de lucru ca sofer dar nu pot sa plec cu copilu caci nu vrea sa imi faca procura dar nici sa il ia la ea nu vrea nici sa vina acasa .
eu copilul nu pot sa il las in strada caci este tot ce am si pentru el ma chinui .
Deci ce pot face cum pot optine mai repede dreptul de a pleca cu copilu mai repede pentru a nu pierde acest loc de munca.
Va multumesc cu respect