buna ziua as avea si eu o intrebare. strabunicul meu a trecut casa pe numele parintilor ca nici unul dintre ei sa nu poata vinde unul fara celalalt.parinti mei au divortat si dupa 30 de ani tatal meu a decedat.megand la imormantare am observat ca pe locul unde era construita casa noastra este construit un hotel imens si am aflat ca tatal meu a vandut casa cu totata gradina carea acolo fara acordul mamei mele care este in viata. nu avem nici un act la mana care sa dovedeasca ca mama esra unul dintre propietari dar ma gandesc ca la arhiva orasului onesti trebuie sa existe un act si vreau sa stiu ce putem face pentru ca mama mea sa faca dreptate si sasi gastige drepturile care i-au fost furate.
sa facut un act de vanzare cumparare si strabunicul a murit inainte de divort iar la divort au facut partaj doar la mobila si din casa mama a luat o canapea si 2 fotilii .
dupa divort mama mea nu a platit impozit pe cota ei deoare ce a plecat cu mana goala si 4 copii dupa ea , el a ramas in casa
Donatie
Leordeanu
Am vandut unei surori un imobil primit in donatie de la mama noastra (tatal decedat),vanzarea am facuto dupa moartea mamei si dupa ce am solicitat act de ... (vezi toată discuția)